لیست اختراعات امير عبدالهي
صندلي چرخدار برقي ايستا Stand Up Powerchair اين كالا به طور كلي با بهره گيري از انرژي الكتريكي اموري مانند رفت و آمد و حمل و نقل را براي معلولين حركتي كه فاقد قدرت راه رفتن هستند و از صندلي چرخدار استفاده مي كنند، تسهيل مي كند. ويژگي منحصربه فرد اين دستگاه و وجه تمايز آن با ساير نمونه هاي مشابه، قابليت تنظيم ارتفاع و نيز قابليت چرخش در هوا به صورت اتوماتيك مي باشد. هدف از اين طرح آسان نمودن شرايط زندگي براي معلولين مي باشد. طراحي اين پروژه در دو قالب ثابت و ايستا انجام شده است كه مدل ايستا با قابليت بلند كردن فرد، اين امكان را به معلول مي دهد كه با دسترسي داشتن به محيط پيرامون خود، دامنه فعاليت بسيار وسيعتري داشته باشد و بسياري از امور روزمره را مانند سايرين انجام دهد. ساختار كلي اين طرح از دو بخش برق (بخش برق خود متشكل از دو قسمت كنترل و الكترونيك مي باشد) و مكانيك تشكيل شده است
عنوان اختراع: مارمالاد به رب زمينه فني : كشاورزي- صنايع غذايي- تبديل مواد غذايي مشكل فني: انارPunica granatum L.) ) ميوه ويژه مناطق گرمسيري است و بيشتر گياه شناسان موطن اوليه آن را قفقاز، سواحل درياي خزر و بلندي هاي زاگرس مي دانند .اين ميوه از جمله محصولاتي است كه طيف گسترده¬اي از متابوليت¬هاي ثانويه نظير آلكالوئيدها، تانن¬ها و تركيبات فنوليك (نظير آنتوسيانين¬ها) را در خود جاي داده است. عمده خاصيت آنتي اكسيداني انار مربوط به تانن¬هاي قابل هيدروليز آن مي¬باشد. ارائه راه حل: تهيه انواع مربا از ديرباز به عنوان روش نگهداري ميوه¬ها و سبزيجات مرسوم بوده است. وجه تمايز اين فراورده¬ها اندازه ميوه¬هاي مورد استفاده در تهيه آنهاست. مارمالاد در حقيقت ژله ميوه¬هاست كه در آن قطعات كوچك ميوه يا پوست آن¬ها به صورت سوسپانسيون وجود دارد. براساس استاندارد ايران شماره 214 حداقل ميوه موجود در مارمالاد بايد 40 گرم در 100 گرم محصول باشد. ميوه مورد استفاده در توليد مارمالاد غالباً به صورت قطعات ميوه، پوره يا آبميوه است. مارمالاد به دليل استفاده از ضايعات ميوه و همچنين فرايند توليد ساده (كه مشابه مربا است) مورد توجه توليدكنندگان قرار گرفته است. مضاف بر اينكه در توليد مربا نياز به استفاده از ميوه¬هاي مرغوب با ظاهر مناسب است در حالي كه اين امر در مورد مارمالاد ضرورت ندارد. آب انار درون ظرف ريخته شده و به آن پوره ميوه به و شكر در مقادير مورد نظر اضافه مي گردد. محتوي ظرف تا رسيدن به بريكس (غلظت) مشخص حرارت مي بيند. چند عدد هل نيز جهت مطلوب شدن عطر و طعم به آن اضافه مي گردد.
موارد یافت شده: 5